Specialiteiten

Wij zijn een universele garage met veel kennis en ervaring van nagenoeg alle merken auto’s. Hiervoor investeren wij fors in apparatuur, kennis en gereedschap. Daarnaast onderhouden wij nauwe banden met diverse merkendealers in de omgeving en daar kunnen wij bij specifieke problemen op terugvallen. Dit maakt dat u voor alle reparaties van iedere merk uitstekend bij ons terecht kunt!

Volvo’s

Groot deel van onze klanten rijdt in een Volvo. Hierdoor is nog meer kennis opgedaan van dit merk en is extra geïnvesteerd in diagnostische apparatuur. Hierdoor ondersteunen wij vaak collega garages bij complexere problemen. Een teken dat onze expertise herkend wordt door collega’s. Daarnaast vergroot het onze expertise.

Bedrijfswagens

Eigenaar heeft veel ervaring in het onderhouden van bedrijfswagens. Er wordt meegedacht met ondernemers met de benodigde flexibiliteit. Een bedrijfsauto moet rijden, stilstand kost tijd (en geld). Dat vraagt om meedenken, parate kennis en snelheid voor het oplossen van problemen. Dit maakt Garage Zanting de geschikte garage voor bestelauto’s van ondernemers.

Hybride en electrische auto’s

Hybride en elektrische auto zijn in opmars en daar zijn wij op voorbereid. Wij doen veel aan scholing en hebben dit tot één van onze speerpunten gemaakt. De benodigde kennis is dus ruim aanwezig.